A fost agresata, scuipata si umilita de fostul iubit, iar acum se întoarce la el? Mesajul uluitor al Loredanei Chivu: „Eu am stat cu acest baiat 4 ani, cu bune, cu rele…” Continuarea te lasă mască:

Loredana Chivu a ajuns implicata intr-un scandal mediatic, dupa ce despartirea ei tumultoasa de iubitul ei, Mihai, a ajuns sa prinda rasunet.

Amantlacul barbatului, tentativa de sinucidere a Loredanei, dar si o serie de imagini in care cei doi sunt surprinsi in plina strada, in timp ce se cearta, au facut ca acest subiect sa devina mediatizat.

Desi fostul iubit i-a gresit extrem de mult, Loredana Chivu prefera sa vorbeasca frumos de el si, cumva, a lasat loc de interpretare in ceea ce priveste o posibila impacare.

„Eu doar am aflat de o “domnisoara” (un termen mult prea frumos pt ea),care a avut cateva conversatii cu el si a avut grija sa mi le si trimita..st multe lucruri..tot ceea ce trebuie sa intelegeti este ca eu am stat 4 ani cu acest baiat cu bune si rele,noi stim ce s a intamplat de fapt si noi avem puterea sa alegem ce sa facem mai departe…”, a spus Loredana pe Facebook.

„In 4 ani se mai cearta si oamenii..asta nu inseamna ca nu ne am iubit!din contra..de asta ne si certam…”, a mai spus ea intr-un comentariu, incercand, parca, sa ii ia apararea fostului ei, in ciuda faptului ca a avut un comportament agresiv cu ea.

CITEȘTE ȘI: Viorica de la Clejani a slabit cu ajutorul unui suc natural! Cantareata a dezvaluit reteta

Viorica de la Clejani a slabit mult dupa ce si-a schimbat stilul de viata. Cantareata a povestit care este secretul.

Viorica de la Clejani a marturisit ca nu s-a simtit prea bine si a fost nevoita sa isi schimbe alimentatia. Artista a baut un suc minune care a ajutat-o sa scape de multe kilograme si a dezvaluit din ce l-a preparat.

„În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau măsuri radicale. Aveam transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncăm oricum. Am auzit şi eu de un suc cu sfeclă rostie, un măr, un morcov, puţină ţelină. Şi de n-am băut la suc din ăsta!!! Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat un pic alimentaţia din viaţa mea”, a declarat Viorica de la Clejani la TV.

Be the first to comment on "A fost agresata, scuipata si umilita de fostul iubit, iar acum se întoarce la el? Mesajul uluitor al Loredanei Chivu: „Eu am stat cu acest baiat 4 ani, cu bune, cu rele…” Continuarea te lasă mască:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*