A fost prins autorul triplei crime de la Satu Mare! Este chiar Răzvan Rentea, băiatul familiei ucise! Tânărul a mers chiar şi la înmormântare!

Răzvan Rentea, fiul cuplului asasinat în Satu Mare, a fost reţinut de poliţişti și e principalul suspect în cazul triplei crime. El e acuzat de uciderea părinţilor şi a bunicii sale.

Răzvan Rentea, principalul suspect în tripla crimă din Satu Mare, a fost reţinut. El a fost dus în arestul IPJ Satu Mare şi urmează să fie prezentat miercuri în faţa instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Ancheta continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, transmit autorităţile.

Tânărul de 33 de ani, fost pompier, a fost ridicat de polițiști chiar de la înmormântarea părinților. Se pare că motivul pentru care Răzvan Rentea şi-a ucis familia ar fi fost banii.

Membrii familiei din Satu Mare – soţ, soţie şi soacră – asasinaţi, vineri, în propria lor casă, au fost conduşi pe ultimul drum de sute de oameni, majoritatea localnici din Apa.

Cei prezenți la înmormântare au vorbit despre acţiunea de căutare a ucigaşului. Nimeni un se aştepta ca însă ca făptaşul sângeroasei triple crime să fie chiar băiatul celor doi.

Astfel, oamenii au rămas surprinși când au văzut că Răzvan Rentea e luat de anchetatori din mijlocul celor care au fost în cortegiul funerar și urcat într-o mașină.

Potrivit unor surse, la înmormântare au fost mai mulți polițiști, care, în mulțime, au vorbit codificat, pentru a nu da de bănuit.

Tripla crimă a șocat comunitatea din Apa, iar cazul a fost dificil pentru investigatori, care, timp de câteva zile, au interogat mai multe persoane. Criminaliștii s-au întors de mai multe ori la casa unde a fost comisă crima. Iar Răzvan Rentea i-a întâmpinat și a fost filmat în timp ce stătea de vorbă cu ei.

Arma crimei, deocamdată, nu a fost găsită. Gheorghe Rentea, soția sa, Niculina și soacra octogenară, Viorica Apan, au fost găsiți plini de sânge, fără suflare.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalului Satu Mare, Marius Iancu, a precizat că victimele au fost ucise cu un obiect dur la nivelul capului.

Răzvan Rentea este sergent major în rezervă şi  a fost angajat în cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare, din 2007 până în 2011, când a fost dat afară pentru furt.El a încercat să se angajeze din nou, în 2016, atunci când s-a organizat un concurs la ISU pentru angajare din sursă externă. Din păcate, însă, el a susţinut un exament psihologic, pe care l-a picat, fiind declarat INAPT pentru postul respectiv.

Sursa: observator.tv

Be the first to comment on "A fost prins autorul triplei crime de la Satu Mare! Este chiar Răzvan Rentea, băiatul familiei ucise! Tânărul a mers chiar şi la înmormântare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*