A intrat in salonul Ionelei Prodan si s-a inchinat cand a vazut-o așa: Drama artistei continua si e din ce in ce mai grea! Detalii de Ultima Ora:

Elena Merisoreanu este printre ultimele persoane care au vizitat-o pe Ionela Prodan la spital si a vorbit despre asta. Cele doua au fost colege de scena multi ani si au o legatura speciala.

Ionela Prodan este internata de mai mult timp la Spitalul Elias din Capitala, acolo unde se afla sub tratament. Starea ei de sanatate nu este foarte buna si nu mai poate primi vizitatori din exterior.

Elena Merisoreanu a facut zilele trecute niste declaratii la un post de televiziune si a spus despre momentul in care a vazut-o pe Ionela Prodan in salonul de spital. ”Am fost acum două săptămâni la Ionela, la spital. Voiam să o văd, să știu cum e, fiindcă o iubesc mult. Când am vizitat-o eu era cooperantă, vorbea… Îmi amintesc că atunci când m-a văzut în rezervă, mi-a zis: «Merișor, nu-mi place de tine, că ești prea grasă». I-am spus: «Lasă că e bine, să am de unde slăbi dacă mă îmbolnăvesc». Sincer, m-a impresionat. Noi două suntem colege, era cât pe ce să fim și cumnate… Nici nu am îndrăznit să o întreb ce are. Nu ar fi fost corect. Numai Dumnezeu din Ceruri știe ce se întâmplă cu ea”, a povestit Elena Merișoreanu, potrivit cancan.ro.

Elena Merișoreanu a mai dezvăluit că buna ei prietenă nu uită să fie cochetă, chiar dacă este în spital.

„Era pe fotoliu, era fardată, era frumoasă și vorbea coerent. O minune de om. Aș mai fi vrut să mă duc la ea. Însă, când am sunat-o miercuri pe Anamaria, mi-a zis că mamă ei este la terapie”, a mai mărturisit Elena Merișoreanu în cadrul aceluiași interviu.

Ionela Prodan are 70 de ani si se afla internata de ceva timp la Spital.

Cantareata Ionela Prodan (70 de ani) traverseaza o perioada foarte delicata din punct de vedere medical.

Internata in spital de ceva vreme, celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan se afla sub supravegherea atenta a medicilor, dar si a familiei, care are grija ca artistei de 70 de ani sa nu-i lipseasca nimic. Originara din satul doljean Dabuleni, Ionela Prodan a marturisit in repetate randuri ca se simte foarte legata de locurile natale, solista reusind in tinerete ca, printre cantari si concerte, sa termine si doua facultati de renume.

„La Universitatea din Craiova am absolvit cele două facultăţi: Istorie – Geografie şi Istorie – Filosofie. (…) În Craiova am neamuri, prieteni de o viaţă, cărora le calc pragul ori de câte ori ajung aici. E un obicei vechi al meu, încă de când făceam turnee prin Dolj, inclusiv prin Bănie, şi nu intenţionez să mi-l schimb. Asta pentru că legătura cu locul naşterii mele este profundă, ca la toţi oltenii pur-sânge! Revin cât de des pot pe plaiurile natale, mai ales că unul dintre cei doi fraţi ai mei, Titus Prodan, e căsătorit tot cu o dăbuleancă, născută şi crescută acolo, la fel ca noi. De altfel şi celălalt frate al meu, Iulian Prodan, are casă şi la Dăbuleni. Cei doi fraţi ai mei, mai mari decât mine, sunt cei care practic m-au crescut, asumându-şi rolul de părinte în lipsa tatălui nostru, care murise de tânăr. Lucrurile stând astfel în familia Prodanilor, nu se poate spune că eu nu am casă în Dăbuleni sau că fraţii mei nu au casă în Bucureşti!”, a povestit Ionela Prodan in presa craioveana.

Be the first to comment on "A intrat in salonul Ionelei Prodan si s-a inchinat cand a vazut-o așa: Drama artistei continua si e din ce in ce mai grea! Detalii de Ultima Ora:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*