A mers la spital pentru o interventie si s-a intors acasa in sicriu. E cumplit ce s-a intamplat cu Ramona, care s-a stins la 39 de ani. De ce sunt acuzati medicii care au tratat-o…:

O tanara din Arad a murit in Spitalul Judetean din Timisoara, iar prietenii ei ii acuza pe medici si spun ca de vina pentru moartea femeii de 39 de ani sunt infectiile intraspitalicesti.

O tanara din Arad a murit in Spitalul Judetean din Timisoara, iar prietenii ei ii acuza pe medici si spun ca de vina pentru moartea femeii de 39 de ani sunt infectiile intraspitalicesti.

Ramona Banu, o tanara de 39 de ani din Arad a murit in spital la Timisoara, din cauza unei infectii intraspitalicesti.

A fost tanara, frumoasa, a fost inspector de resurse umane si a invins o boala nemiloasa. A decis sa-si faca o operatie banala de micsorare de stomac si a apelat la medicii din Timisoara. Insa, in spital a contactat o infectie intraspitalicesca si in scurt timp a murit. Prietenii ei sunt in stare de soc. Ei povestesc ca au dus-o la Timisoara cu masina si acum o aduc inapoi in sicriu.

Pe contul ei de socializare sunt zeci de mesaje provenite de la prietenii care o plang.

In spitalele romanesti se moare in continuare din cauza infectiilor, insa acest lucru nu pare sa deranjeze pe nimeni. Moartea Ramonei este identica cu a unei alte aradence, care in urma cu cativa ani a murit exact in aceleasi conditii, in urma unei operatii de micsorare de stomac, tot intr-un spital din Timisoara, scrie arad24.net.

Contactat de Libertatea, medicul curant al tinerei aradence, Amadeus Dobrescu, a povestit ca Ramona a fost plina de ghinioane si ca nici nu se pune problema unei infectii intraspitalicesti.

Medicul Amadeus Dobrescu sustine ca Ramona a avut mari probleme de sanatate si ca femeia a avut mai multe operatii.

„Pacienta a venit in urma cu aproximativ doua luni la mine, am operat-o pentru micsorare de stomac. Ea a mai fost operata in urma cu aproximativ opt ani, si-a pus un inel gastric la Cluj, pe cale clasica, nu laparoscopic. Eu i-am scos anul trecut acel inel, pentru ca a avut complicatii, a erodat peretele. Dupa aceea, ea a luat in greutate si a venit sa facem operatie de micsorare de stomac”, a declarat chirurgul timisorean.

Toate bune si frumoase, numai ca Ramona nu putea sa manance. Medicul ei spune ca dupa doua saptamani s-a internat din nou, pentru ca dadea afara tot ceea ce manca solid. Atunci, a fost supusa unei alte interventii.

„S-a reinternat dupa vreo doua saptamani, a avut ceva probleme, a mancat, dar nu a respectat intocmai regimul si a revenit la spital. Am decis sa transformam operatia din gastrectomie longitudinala laparoscopica in bypass gastric, o operatie clasica, nu laparoscopica. De aici a pornit avalansa de probleme.

Ea mai fusese operata clasic, cu mult timp inainte, nu stiu cine a facut-o si cand, dar a fost o interventie clasica in sfera ginecologica, avea o incizie pe burta, o histerectomie, care s-a soldat cu o hernie postoperatorie. Ea nu se mai putea alimenta, a dezvoltat o complicatie dupa prima interventie, din cauza statusului ei”, a declarant medical Ramonei pentru Libertatea.

Be the first to comment on "A mers la spital pentru o interventie si s-a intors acasa in sicriu. E cumplit ce s-a intamplat cu Ramona, care s-a stins la 39 de ani. De ce sunt acuzati medicii care au tratat-o…:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*