Abuz chiar pe stradă la Pascani! Nimeni nu a vrut sa o ajute pe tanara care era agresata de un individ! Doi tineri au inceput sa rada: „Femeia e virgina si se teme” Video revoltator, trecătorii te lasă fără cuvinte! Cum s-a terminat totul pentru săraca femeie:

Un eveniment groaznic a avut loc la Paşcani, unde o femeie a fost trântită la pământ şi abuzată fix pe trotuar, sub ochii localnicilor.

Reacţia trecătorilor a fost zero, iar un grup de tineri filmau nenorocirea şi se amuzau teribil.

Potrivit presei locale, totul s-ar fi petrecut în seara zilei de 5 aprilie 2018, în jurul orelor 20.30, peste drum de stația CF Pașcani. Un individ aflat în stare de ebrietate încerca să abuzeze de o tânără. Bărbatul încerca să îi imobilizeze mâinile, pentru a-I da jos pantalonii. Toate acest fapte se petreceau sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor prin zonă.

Unii chiar filmau incidentul, fără a interveni, și se minunau de ce se poate întâmpla pe o stradă din Pașcani.

Într-un final, un bărbat a intervenit şi l-a tras pe agresor de pe victimă.

Be the first to comment on "Abuz chiar pe stradă la Pascani! Nimeni nu a vrut sa o ajute pe tanara care era agresata de un individ! Doi tineri au inceput sa rada: „Femeia e virgina si se teme” Video revoltator, trecătorii te lasă fără cuvinte! Cum s-a terminat totul pentru săraca femeie:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*