Aceasta imagine este istorie! Vârsta începe să-şi facă simţită prezenţa! Cum arată Oana Sîrbu la aproape 50 de ani: O mai recunoști dacă o vezi pe stradă? Foto:

Oana Sîrbu a fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România. Timpul însă a trecut şi şi-a pus amprenta serios pe chipul vedetei. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro vorbesc de la sine.

Fire activă, Oana Sîrbu nu poate să stea locului nici măcar o clipă. Cu mai mai puţin de o lună înainte de a împlini 50 de ani, vedeta a fost surprins în Bucureşti, alături de fiul ei, Alexandru, în timpul ce îşi plimba cei doi câini.

Cu ochelari de soare şi îmbrăcată la sacou şi în pantaloni, spre lauda sa, artista a reuşit să impresioneze cu silueta ei. Deşi a trecut de ceva vreme de prima tinereţe, Oana Sîrbu nu a pus niciun kilogram în plus şi chiar se menţine într-o formă fizică de invidiat.

Din păcate, ridurile au început să apară pe faţa vedetei, însă acest lucru nu pare să o preocupe prea tare. În schimb, Alexandru şi cele două animale de companie beneficiază de toată atenţia artistei.

foto; spynews.ro

Singurul bărbat care a dus-o la altar pe Oana Sîrbu a fost compozitorul Virgil Popescu, mai în vârstă decât ea cu 13 ani. Mariajul nu a durat foarte mult, însa nici nu a lăsat o rană adâncă în sufletul artistei. „Sunt un fel de…femeie / copil, iubesc flirtul şi îmi place să mă joc. Mă îndrăgostesc repede, dar rar. Şi rău! Oricum, cred că am vocaţie de iubită, nu de nevastă”, declara vedeta, după divorţ.

Be the first to comment on "Aceasta imagine este istorie! Vârsta începe să-şi facă simţită prezenţa! Cum arată Oana Sîrbu la aproape 50 de ani: O mai recunoști dacă o vezi pe stradă? Foto:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*