Am aflat ordinea intrării concurenților în Marea Finală Eurovision România 2017!

Vineri, 3 martie, în transmisiune directă la Telejurnalul TVR 1 de ora 20.00, finaliștii Selecției Naționale, au participat la extragerea numerelor prin care a fost stabilită ordinea în care vor urca pe scenă.

Duminică, 5 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internațional, TVR Moldova și online, pe TVR+, melodiile și show-urile celor zece finaliști ai Selecției Naționale se vor succeda în următoarea ordine:

1. Ana Maria Mirică

2. Ilinca feat. Alex Florea

3. Eduard Santha

4. Xandra

5. MIHAI

6. Maxim

7. Tavi Colen & Emma

8. Instinct

9. Ramona Nerra

10. Cristina Vasiu

Publicul votează timp de o oră și alege reprezentantul României pentru Eurovision 2017

În finala Selecției Naționale din 5 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena de la Kiev, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Votul va putea fi exprimat trimițând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03,…06), prin SMS, la numărul 1264 (tarif: 0.4 euro + TVA), număr valabil în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom și Vodafone, ori sunând la același număr de telefon — 1264 și tastând numărul piesei favorite din concurs: 01, 02, 03… 10, cu același tarif (0.4 euro + TVA / apel), valabil în rețelele Orange, Telekom și Vodafone. Liniile telefonice se vor deschide la semnalul ‘START VOT!’ și se vor închide după 60 de minute, la semnalul ‘STOP VOT!’.

Anul acesta, votul publicului poate valora o mașină. În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania ‘Eurovision te premiază!’, la care Marele Premiu este un automobil.*

Be the first to comment on "Am aflat ordinea intrării concurenților în Marea Finală Eurovision România 2017!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*