Campania “45 de secundepentrufericire”

Campania “45 de secundepentrufericire” își propune să aducă în atenția tuturor angajaților posibilitatea de transforma,în doar 45 de secunde, un formular 2% într-o sursă de fericire pentru beneficiarii fundației, fără niciun cost.

În 2016, peste 3 milioane de români majori, nu sunt asigurați la sănătate, conform statisticilor oficiale ale CNAS. 2.000 dintre cei care locuiesc în București au accesat în mod gratuit serviciile medicale de bază ale Policlinicii Sociale Baba Novac. Peste 6 milioane de angajați români pot utiliza facilitatea fiscală de direcționare a 2% din impozitul pe profit din 2016 către o organizație non-profit.

“Campania “45 de secundepentrufericire”estedespremomenteleautentice de fericiredintr-o zi, despreclipele de bucuriegratuitepe care le putemcreapentrucei din jurulnostru cu un simplu gest. Mecanismulcampanieiîndeamnă la susținereamisiuniinoastre de a oferisănătateșidemnitateșieste o invitațieadresatăromânilor care cred căfericireastăîngesturi simple de ajutor, acordate fix înmomentulîn care avemnevoie. Facilitatea2% este un act de bunătateșifericirepe care oriceangajatromânîlpoate face cu un minim efort”, a declarat Cristiana Mateoiu, director executiv al FundațieiPolicliniciSociale Regina Maria.

În doar 45 de secunde, aceștia pot completa un formular 230 și pot face fericiți într-un mod rapid pacienții care au nevoie lunar de servicii medicale și tratament medicamentos. Obiectivulcampanieieste de a strângefondurilenecesarepentru a acoperiserviciilemedicaleoferitegratuitlună de lunăpaciențilorînscrișiși de a sprijiniechipamedicală.
Video-ulpoate fi accesataici: http://bit.ly/2l6TExj

Timp de 3 luni,mai precis până pe 20 mai,românii sunt invitați să susțină echipa medicală și voluntarii din Policlinica Baba Novac prin depunerea formularului 2% într-unul dintre cele 8 hotspoturi de fericire din București și din Clinceni: Policlinica Socială Baba Novac (Str. Dristorului nr 88), Policlinica Socială Sala Palatului sau Cafeneaua Socială Sheida (Str. Ion Câmpineanu nr 23), Centrul Educațional Băneasa (Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr 23), Afterschool “MiculPrinț” (ȘoseauaPrincipalănr 1, Clinceni), Storage Room (Str. Smârdannr 35), Freddo (Str. Smârdan 24), Club Bound (Str. Smârdan 36) sau la sediulFundațieiPolicliniciSociale Regina Maria (Str. Gârleinr 88). Mai mult, cei care vin șilasă un formularcompletatînhotspotul de fericire de la CafeneauaSocialăSheidavorprimide la echipafundațieipeloc, un produs-surpriză (o cafea de specialitate,un ceaiaromatsau o bauturaracoritoare).

Policlinica Socială Baba Novac este un program dedicat persoanelor fără venituri, lansat de Fundația Policlinici Sociale Regina Maria în 2011. Numărul pacienților care au nevoie de aceste servicii a crescut foarte mult de la an la an, iar anul trecu, cu sprijinul companiilor și a donatorilor individuali și cu servicii stomatologice gratuite dedicate copiilor pacienților sociali și un grup de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer. Astfel, au fost acordate 5.640 de consultații, din care 1.791 de consultații de medicină internă, 2622 de stomatologie, 296 de ginecologie și 241 consultații psihologice.

Be the first to comment on "Campania “45 de secundepentrufericire”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*