Ce fericite erau Stela Popescu și Cristina Stamate în vacanță! Imaginea care te va face să suspini după ele

Stela Popescu și Cristina Stamate au fost nu doar colege de scenă, ci și foarte bune prietene. Au murit la doar câteva zile distanță.

Teatrul de Revistă din România a pierdut, în numai câteva zile, două dintre marile sale vedete. Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 81 de ani, în timp ce Cristina Stamate a încetat din viață luni, 27 noiembrie 2017.

Cele două artiste nu au fost doar colege de breaslă, ci și foarte bune prietene. Împărțeau aceeași cabină la Teatrul Constantin Tănase din Capitală, dar și dormeau în aceeași cameră

atunci când mergeau cu spectacole în țară și străinătate.

Ba chiar obișnuiau să își petreacă vacanțele împreună. Erau foarte fericite una în compania celeilalte și se simțeau de minune împreună.

O imagine dintr-una dintre vacanțele pe care Stela popescu și Cristina Popescu le-au petrecut împreună, în afara granițelor țării, stă dovadă în acest sens.

Fotografia de colecție a fost făcută publică de prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida. În poză, Stela Popescu și Cristina Stamate radiază de fericire, așa cum le știau dintotdeauna numeroșii lor admiratori.

Ce fericite erau Stela Popescu și Cristina Stamate în vacanță. Imaginea care te va face să suspini după ele

 

„Ce puțini rămânem.. Ce zile triste! Dumnezeu să te ierte, Cristina Stamate!! Drum bun, prieten și coleg drag…!!”, a comentat Mirela Boureanu Vaida în dreptul imaginii de arhivă cu cele două mari vedete ale scenei românești.

Cristina Stamate s-a născut pe 8 februarie 1946, la București. De-a lungul carierei, vedeta a avut sute de roluri, cupletele sale la Teatrul Tănase bucurând generații după generați de spectatori care abia așteptau să o vadă pe scenă.

Devenită actriță de comedie, Cristina Stamate mărturisea că a vrut să se facă medic, apoi avocat, dar n-a fost să fie. A jucat ani de zile pe scena teatrului de Revistă Constantin Tănase, glumele ei și chipul extrem de expresiv ajungând rapid la sufletele spectatorilor.

Cristina Stamate a murit luni dimineață, 27 noiembrie, pe patul unui spital de la Floreasca, acolo unde era internată de câteva zile. Avea 71 de ani, iar în ultii ani suferea de probleme grave la inimă. Cristina Stamate s-a stins la numai o zi după înmormântarea celei care i-a fost colegă și foarte bună prietenă, Stela Popescu.

 

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI: Ce le-a cerut Cristina Stamate medicilor, cu puțin timp înainte să moară?

 

La doar patru zile de la moartea îndrăgitei actrițe Stela Popescu, o altă personalitate a teatrului românesc, Cristina Stamate, s-a stins din viață. Actrița avea 71 de ani și era internată la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde a și murit luni dimineață.

Actrița Cristina Stamate a fost internată joi, la spitalul Floreasca din București, unde a fost adusă de un echipaj SMURD. Actrița avea mai multe afecțiuni și era internată la secția de terapie intensivă a unității medicale.

Potrivit unor surse, Cristina Stamate a avut o mare dorință, cerându-le medicilor să nu mai divulge informații despre starea ei de sănătate.

Sursa: stirilekanald.ro 

Be the first to comment on "Ce fericite erau Stela Popescu și Cristina Stamate în vacanță! Imaginea care te va face să suspini după ele"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*