Ce tristețe! Când toată România o plânge pe Stela Popescu, avem și vești noi despre starea de sanatate a actritei Cristina Stamate! Ce spun medicii de la Floreasca. E grava situatia:

Actrita Cristina Stamate, in varsta de 71 de ani, se afla in continuare internata in stare grava la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca.

Starea de sanatate a artistei este una „stationara”, dupa cum a precizat pentru cei de la MediaFax, medicul Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, potrivit stirilekanald.ro.

Conform primelor date, ea sufera de mai multe afectiuni.

Actriţa Cristina Stamate a fost internată, joi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, artista fiind dusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD.

Cristina Stamate suferă de mai multe boli, potrivit medicilor.

Artista are 71 de ani.

CITEȘTE ȘI: Scandal într-un spital din Marea Britanie din cauza unei asistente românce. Tânăra, acuzată că este un adevărat pericol

Scandal într-un spital din Marea Britanie din cauza unei asistente din România care a fost acuzată că pune în pericol vieţile pacienţilor pentru că nu ştie bine limba engleză.

Rodica Olteanu, de 34 de ani, a fost acuzată că nu şi-a dat seama cât de gravă este starea unui pacient care a efectuat un apel de urgenţă.

Ea a vut nevoie de ajutorul colegilor săi englezi pentru a înţelege cât de gravă este situaţia. După incident cunoştinţele sale de engleză au fost evaluate din nou, ajungându-se la concluzia că acestea sunt la nivelul unui copil de 11 ani.

Spitalul a renunţat la serviciile ei.

„Nu contest faptul că sunt de altă naţionalitate şi accept că nu cunosc limba engleză la un nivel avansat, însă, nu sunt de acord cu faptul că nu sunt capabilă să port o conversaţie sau să înţeleg ce spune interlocutorul. Până la acest incident nu au existat plângeri în ceea ce priveşte munca mea”, a declarat asistenta prin intermediul unui comunicat unui comunicat de presă, potrivit Daily Mail.

Be the first to comment on "Ce tristețe! Când toată România o plânge pe Stela Popescu, avem și vești noi despre starea de sanatate a actritei Cristina Stamate! Ce spun medicii de la Floreasca. E grava situatia:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*