Diagnostic cumplit pentru Dan Ciotoi! A fost operat de urgenţă, iar medicii i-au spus că are…

Marţi, Dan Ciotoi, solistul formaţiei Generic, a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au decis să îl opereze imediat. Artistul în vârstă de 61 de ani a primit un diagnostic cumplit.

Cântăreţul i-a fost descoperită o tumoră la glanda parotidă şi a fost nevoit să se opereze urgent. Potrivit medicilor, Dan Ciotoi este suspect de cancer. Artistul şi-a amânat toate proiectele pentru următoarea perioadă.

„Până mâine nu ştiu, trebuie să primesc ecografiile. În primă fază, au spus că e de natură benignă, că e foarte bine conturat. Glanda parotidă, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. În timpul operaţiei se ia probă şi apoi se află natura cancerului. Nu am simţit nimic, nu e dureros. Am simţit ceva care a crescut treptat de un an şi am fost să-mi fac control. Nu am nimic altceva”, a declarat Dan Ciotoi pentru Antena Stars.

Be the first to comment on "Diagnostic cumplit pentru Dan Ciotoi! A fost operat de urgenţă, iar medicii i-au spus că are…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*