Dureros! Prin ce a trecut Raluka in timpul filmarilor de la Asia Express. S-a ascuns chiar si de Ana, colega sa: „Nici nu s-a spus la televizor despre asta”: Nu este posibil așa ceva…săraca!

Raluka a avut parte de ingrijiri medicale pe timpul filmarilor de la Asia Express. Artista a avut complicatii la rinichi, insa a vrut sa tina cat mai ascuns acest lucru.

„Nici nu s-a spus la televizor despre asta, eu eram fericita ca nu s-a aflat. Ideea este ca eu am avut probleme cu rinichii de mai mult timp. In fine…o sa o rezolv la un moment dat. Am facut un tratament, am avut niste probleme destul de grave. Acolo din cand in cand ma mai blocam. Simteam ca mi se blocheaza rinichiul si nu puteam sa ma mai misc.

Era o durere d-asta…aveai o gheara care se prindea acolo. (…) De fiecare data cand aveam un moment d-asta, eu ma ascundeam de ea”, a declarat Raluka pentru viva.ro.

Raluka si Ana Baniciu au povestit ce vor sa faca cu banii primiti la Asia Express si care este suma care le ramane dupa impozitarea premiului.

„Practic, nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro. Sutem mai bogate impreuna cu 30.000 de euro. Si de acolo se retin o groaza de taxe din cauza acestui stat”, a marturisit Raluka in emisiunea online a revistei Viva!

„Suntem mai bogate spiritual! Suntem mult mai puternice de cand ne-am intors. Sincer, noi am plecat cu gandul sa castigam. ”, a adaugat Ana Baniciu.

Fetele au castigat marele premiu de 30.000 de euro, insa suma urmeaza sa fie impartita la doi. Dupa ce va fi impozitata de stat, fiecare primeste in mana 12.600 euro.

Cele doua planuiesc sa foloseasca suma pentru a-si lua cate un apartament in acelasi bloc.

„Noi in mare ne-am gandit sa ne luam apartament in acelasi bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau sa renovez si casa parintilor mei, pentru ca i-am mutat de curand langa Bucuresti. Noi suntem din Deva”, a marturisit Raluka.

„Banii practic ii vom investi in noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodata miza de la Asia Express”, a adaugat Ana Baniciu.

Be the first to comment on "Dureros! Prin ce a trecut Raluka in timpul filmarilor de la Asia Express. S-a ascuns chiar si de Ana, colega sa: „Nici nu s-a spus la televizor despre asta”: Nu este posibil așa ceva…săraca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*