Fotomodelul Kristyna Martelli a murit. Avea 23 de ani, 100 de operaţii estetice şi nişte sâni enormi GALERIE FOTO

Fotomodelul Kristyna Martelli a şocat o lume întreagă cu zecile operaţii estetice pe care şi le făcuse. De la o vârstă fragedă ajungea des pe patul medicului estetician, până acum însă, când la 23 de ani a murit.

Kristyna Martelli era celebră în lumea întreagă, scrie spynews.ro. Era urmărită de peste 600.000 de oameni pe una dintre reţelele de socializare. Fanii o urmăreau pentru formele sale ieşite din comun, lucrate cu atenţie de mâna medicului estetician.

Citeşte şi Soţia unui interlop a murit în urma unei operaţii estetice. Familia atacă procurorii şi vrea să se răzbune pe medicii implicaţi

La 23 de ani şi peste 100 de operaţii estetice aceasta şi-a găsit sfârşitul, mai exact pe data de 18 aprilie. Prietenii săi au confirmat moartea.

“RIP frumoasa, încă nu pot să cred” a scris pe una dintre reţelele sociale Amy Anderssen.

Kristyna Martelli era cunoscută şi ca “păpuşa de plastic”. Pozele sale din mediul online trăgeau sute de fani.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.romaniatv.net/fotomodelul-kristyna-martelli-a-murit–avea-23-de-ani–100-de-operatii-estetice-si-niste-sani-enormi-galerie-foto_354118.html#ixzz4g3G4GThG

Be the first to comment on "Fotomodelul Kristyna Martelli a murit. Avea 23 de ani, 100 de operaţii estetice şi nişte sâni enormi GALERIE FOTO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*