Irina Columbeanu a vorbit despre primul ei sărut! Cum va reacționa Monica Gabor când va afla asta despre fiica ei de doar 10 ani

Irina Columbeanu este noua senzație a internetului. Fetița Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu are mare succes în spațiul virtual, grație vlogului prin intermediul căruia își ține la curent prietenii și fanii cu noutățile din viața ei.

Recent, Irinuca a răspuns la întrebările curioșilor iar unele dintre întrebări au surprins-o chiar și pe ea!

„Ai iubit?” a fost una dintre întrebări. „Nu am iubit pentru că am 10 ani”, a răspuns ea.

„Când ai avut primul sărut?” „Nu am avut primul meu sărut pentru că…am 10 ani?!” a răspuns, ironic, Irinuca.

 

Irinuca este susținută de părinții ei în activitatea online de zi de zi. Dacă Irinel Columbeanu este și cel care o filmează uneori, Monica Gabor o promovează intens pe rețele sociale și împărtășește cu prietenii virtuali clipurile fiicei sale.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI: Cum fac amor nord-coreenii. Secretul șocant al celei mai crunte dictaturi din lume! Femeile sunt obligate să…

 

Adevărul despre viața sexuală a nord-coreenilor, dezvăluit de mai mulți oameni care au evadat din dictatura asiatică, este șocant.

În urmă cu câțiva ani, Liberty in North Korea, o organizație care documentează cazurile de încălcări ale drepturilor omului din această țară, a publicat un articol despre viața sexuală a nord-coreenilor, din perspectiva mai multor fugari, notează Hop.Media.

În ceea ce privește atitudinile sexuale, Coreea de Nord se află undeva „la mijlocul drumului”, tinerii putând să își aleagă partenerii sexuali. Studenții nord-coreeni sunt într-o oarecare măsură similari cu cei occidentali atunci când vine vorba despre sexualitate, în sensul că pot experimenta.

Există însă particularități cu adevărat șocante, care confirmă brutalitatea dictaturii de la Phenian. Deși prostituția este în mod oficial ilegală, există cazuri de femei obligate să întrețină relații sexuale cu înalții oficiali ai partidului unic.

Comisia ONU pentru drepturile omului a auzit în 2004 o mărturie cutremurătoare despre aceste cazuri. Potrivit mărturiei, regimul pregătește tinere cu vârste între 14 și 20 de ani timp de doi ani, înainte de a le obliga să întrețină relații sexuale cu oficialii.

Potrivit unor alți martori, abuzurile sexuale sunt frecvente în Coreea de Nord.

 

CITEȘTE ȘI: Fenomen neobișnuit. Locul unde mașinile au fost îngropate în grindină de 1,5 metri! Când au ajuns la fața locului, pompierii s-au înspăimântat… Ce a urmat

 

Mai multe persoane au fost rănite, iar o serie de locuințe și mașini afectate de o ploaie cu grindină, care a avut loc, săptămâna trecută, într-o provincie din centrul Argentinei.

Imagini făcute publice de Organizația Mondială de Meteorologie arată mașini blocate în bucăți de gheață care ajung la 1,5 metri.

O ploaie cu grindină a afectat grav, joia trecută, provincia Cordoba, din centrul Argentinei, cauzând închiderea multor drumuri și blocarea în trafic a autoturismelor, scrie publicația britanică The Independent.

În imaginile făcute publice de Organizația Mondială de Meteorologie pot fi văzuți pompieri care încearcă să ajute șoferii blocați în mașini, din cauza grindinei care depășește 1,5 metri.

Potrivit presei locale, în unele locuri, grindina a avut dimensiunea unei mingi de tenis, ceea ce a determinat autoritățile să evacueze mai multe familii. Totodată, ca urmare a acestui fenomen meteorologic, mai multe case, mașini și copaci au fost avariate.

O femeie a avut nevoie de intervenția echipajelor de salvare, după ce a rămas blocată pe un drum, în timp ce se afla pe motocicletă. Totodată, ea a prezentat semnale de hipotermie.

Într-o altă intervenție, care a ținut aproximativ două ore, pompierii au încercat să elibereze o mașină și o dubiță, blocate pe un drum.

Potrivit șefului pompierilor, Marin Bustos, meteorologii emiseseră o alertă de furtună, însă au fost luați prin surprindere de cantitatea mare de grindină.

Sursa: stirileprotv.ro

 

 

Be the first to comment on "Irina Columbeanu a vorbit despre primul ei sărut! Cum va reacționa Monica Gabor când va afla asta despre fiica ei de doar 10 ani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*