Laura Cosoi, dezvaluiri despre sarcina: „Ma simt ciudat. Nu imi…” Ce detesta in aceasta perioada: Uite prin ce trece…:

Laura Cosoi este o graviduta norocoasa. Laura Cosoi nu a avut greturi mari si nici pofte ciudate, iar in primele cinci luni de sarcina s-a ingrasat doar un kilogram.

Intr-o postare pe blog, Laura Cosoi a scris un scurt jurnal despre sarcina ei.

„In primele 20 de saptamani de sarcina am pus pe mine doar un kg. Practic, as putea considera ca nu m-am ingrasat deloc. Multumesc, Doamne, pentru asta, dar si pentru faptul ca
Nu am cine stie ce pofte ciudate, asa incat sa-l trimit pe Cosmin in miez de noapte la cumparaturi”, a spus graviduta Laura Cosoi.

„As vrea sa nasc natural, desi inainte femeile care nasteau natural mi se pareau eroine. Acum mi se pare o alegerea fireasca”, a adaugat Cosoi.

„Nu imi place sa mi se puna mana pe burta! Este un „privilegiu” pe care doar Cosmin il are! Ma simt ciudat cand cei cu care ma intalnesc se uita insistent la burta. Nu stiu daca este ceva al meu, sau asa este fetita noastra”, a mai scris Laura Cosoi.

CITEȘTE ȘI: Alina de la Exatlon, prima reactie dupa eliminare! Ce spune Razboinica despre idila cu Stefan

Alina a fost eliminata de la Exatlon, iar vestea a reusit sa surprinda pe toata lumea, inclusiv pe ea. La doua zile de la parasirea concursului, Razboinica a intrat in posesia telefonului si a inceput sa fie activa pe Facebook.

Alina nu a vorbit prea multe, in schimb a distribuit mai multe stiri si momente din emisiune. Ba chiar, a facut public clipul din WOWbiz in care se vorbeste despre idila sa cu Stefan.

Razboinica s-a amuzat copios atunci cand a gasit un video in care se vorbeste despre apropierea sa de Cazacu.

Admiratorii se bucura sa o vada din nou activa pe retelele de socializare si o felicita pentru performanta sa, ba chiar incurajeaza o relatie intre ea si Stefan.

Be the first to comment on "Laura Cosoi, dezvaluiri despre sarcina: „Ma simt ciudat. Nu imi…” Ce detesta in aceasta perioada: Uite prin ce trece…:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*