Madalin Ionescu a chemat salvarea! A stat nopti intregi cu lacrimi in ochi, iar acum a venit si anunțul cutremurator: „Mi-am petrecut ultimele zile cu speranta ca va supravietui”:

Madalin Ionescu a avut o ultima saptamana dificila, care l-a pus greu la incercare. Tatal lui a avut cateva probleme de sanatate serioase si a ajuns pe mainile medicilor.

Madalin Ionescu a stat cu el in permanenta, mai ales in momentele critice, atunci cand medicii preferau sa ramana rezervati.

Din fericire, tatal vedetei se simte acum mai bine, iar starea lui de sanatate a fost stabilizata, desi sansele de supravietuire erau minime.

„El este tatal meu ! Un om de o rară gentileţe sufleteasca … Mi-am petrecut ultimele şapte zile intre spitale , cu speranţa ca va supravieţui , ca nu va pierde lupta cu destinul ! Cand l-am adus cu salvarea de la Râmnicu-Vâlcea la Bucureşti nu ştiam daca va exista un happy end ! Şansele erau mici ! In acest caz am reacţionat ca o familie puternica, unita ! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile ! Tata ne va mai privi o perioada cu ochii lui bleu , de o blândeţe nesfârşita ! Mulţumesc din suflet doamnei doctor Marcu Mihaela si echipei @medlife fara de care … fara de care … iertare , dar nu pot duce ideea pana la capăt ! Ii mulţumesc din suflet doamnei Profesor -Doctor Luiza Spiru si personalului Clinicii Universitare de Geriatrie Gerontologie si Psihogeriatrie de la Spitalul de Urgenta Elias ! Fabulosi oameni cu o extraordinara caldura sufleteasca !

P.S. Ştiţi cine este tatal meu ? Unul din coordonatorii lucrărilor de construcţie a celor mai importante hidrocentrale din nordul Moldovei pana in inima Ardealului … Decorat înainte de 1989 pentru merite deosebite in munca , unul din eroii tăcuţi ai României ! Unul din eroii care si-au riscat de nenumărate ori propria viata pentru ca alte generaţii sa trăiască mai bine decât generaţia lui ! Unul din eroii care nu si-au cerut niciodată drepturile ! A făcut totul din convingere , chiar daca tara nu i-a dat mai nimic in schimb!”, a transmis Madalin Ionescu, pe retelele de socializare.

sursa: WOWbiz.ro

Be the first to comment on "Madalin Ionescu a chemat salvarea! A stat nopti intregi cu lacrimi in ochi, iar acum a venit si anunțul cutremurator: „Mi-am petrecut ultimele zile cu speranta ca va supravietui”:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*