Mama Ilenei Ciuculete, in lacrimi, la noua luni de la moartea artistei: „Fata mea nu mai e, o plang si acum! Cornel nu… ” Gestul revoltator facut de barbat:

Se lasa cu scandal si la parastasul de noua luni de la moartea Ilenei Ciuculete?

La fel ca si la pomana de sase luni, se pare ca vor fi doua parastase. Unul organizat de cornel Gales la Bucuresti, al doilea facut de mama, fratele si cei doi baieti ai Ilenei, in judetul ei natal, Dolj. Pentru ca nu reusesc sa se impace si sa lase deoparte resentimentele, certandu-se pe avere, vaduvul Ilenei Ciuculete de-o parte si restul familiei de cealalta parte o vor pomeni pe regretata artista separat.

“Facem cu toţii împreună parastas pe data de 9 decembrie la Craiova. Va veni şi mămica, dar şi Mugurel şi Cristian”, a declarat fratele Ilenei, Aurel, pentru click.ro.

“Fata mea nu mai e, o plâng şi acum… Nu mai pot trăi fără ea. Nici acum nu pot să cred că ea nu mai este… Cornel nu mi-a mai dat nici un telefon de când fata mea a plecat…”, a spus printre lacrimi si mama Ilenei Ciuculete.

In aceeasi zi, dar la Bucuresti, Cornel Gales face si el parastas.

Sursa: wowbiz.ro

Be the first to comment on "Mama Ilenei Ciuculete, in lacrimi, la noua luni de la moartea artistei: „Fata mea nu mai e, o plang si acum! Cornel nu… ” Gestul revoltator facut de barbat:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*