Mesajul sfidător al tânărului care a consumat substanțe interzise într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: „Norocul în viaţă…”

Costy Lefter, tânărul din Cernavodă care, vara trecută, s-a drogat într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni, îşi continuă viaţa.

Tânărul în vârstă de 26 de ani care a consumat patru tipuri de droguri, a băut până dimineaţă într-un club din Mamaia, apoi s-a urcat la volanul unei maşini şi a spulberat o femeie care traversa pe trecerea de pietoni, a postat un mesaj sfidător pe Instagram.

Lefter a postat o fotografie în care nu i se citeşte pe faţă părerea de rău pentru nenorocirea pe care a provocat-o şi, mai mult, a scris că: „Norocul în viaţă ţi-l faci cu mâna ta!”.

Costy Lefter a fost la rândul său la un pas de moarte în urma accidentului produs pe 20 august 2017, în centrul staţiunii Mamaia.

El a condus cu viteză excesivă autorismul marca Volkswagen, iar la un moment dat a spulberat o femeie în vârstă de 58 de ani, din Năvodari, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Impactul a fost atât de puternic încât femeia a fost aruncată aproximativ 200 de metri pe şosea, târâtă sub maşină, şi a murit pe loc.

După impactul cu femeia, şoferul a scăpat maşina de sub control, iar aceasta s-a izbit violent de un stâlp de beton şi de un gard. Lefter a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale maşinii, cu răni foarte grave.

 

El a fost transportat la spital, în comă, acolo unde medicii l-au supus mai multor intervenţii chirurgicale pentru a-i salva viaţa.

După mai bine de o lună de la accident, Costy Lefter, considerat de vecinii săi din Cernavodă drept un „băiat de bani gata” a fost externat, iar în prezent ar locui în Bucureşti.

Sursa: observator.tv

 

CITEȘTE ȘI: Dacă îţi apare asta pe telefon, clar eşti urmărit! Codul pe care oricine ar trebui să îl ştie și care ne arată dacă telefonul este supravegheat

Dacă ai impresia că cineva îţi urmăreşte apelurile telefonice, locaţia sau mesajele, atunci trebuie să ştii că există o modalitate prin care poţi afla. Este vorba despre un cod cu ajutorul căruia îţi poţi da seama dacă mobilul tău este virusat

De exemplu, pentru a afla dacă cineva urmăreşte locaţia ta, trebuie să ştii următoarele coduri: pentru iPhone: *#12345#3001* iar pentru Android: *#*#4636#*#* sau *#*#197328640#*#*, scriu cei de la BrightSide.me.

CE AI DE FĂCUT:

Mergi la secţiunea UMTS Cell Environment, apoi UMTS RR info, şi scrie toate numerele de sub Cell ID. Acestea sunt numerele staţiilor de bază aflate în preajmă. Telefonul se va conecta în mod implicit la staţia care oferă cel mai bun semnal.

Revino la meniul principal şi dă clic pe MM info, apoi pe Serving PLMN. Notaţi numerele afişate sub Local Area Code (LAC).

Cu ajutorul acestor două numere şi a unui site obişnuit puteţi determina locaţia pe hartă a staţiei la care telefonul este conectat. Staţiile suspecte sunt în general cele mobile — acestea ar putea fi amplasate într-un camion sau un autobuz mic, cu o antenă mare deasupra. Aceste tipuri de vehicule sunt folosite la concerte şi/sau în locuri în care acoperirea la internet este slabă.

CUM TE POŢI PROTEJA:

Nu instală în telefon programe pe care nu le cunoşti şi fii atent la aplicaţiile pe care le-ai instalat înainte. Nu accesa pagini/linkuri nesigure şi nici nu te conecta hot-spoturi „gratuite”.

Instalează doar programe de protecţie cu licenţă, scrie a1.ro.

Be the first to comment on "Mesajul sfidător al tânărului care a consumat substanțe interzise într-un club din Mamaia şi apoi a ucis o femeie pe trecerea de pietoni: „Norocul în viaţă…”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*