Mihaela avea 17 ani, locuia in Sannicolau Mare si a murit ieri chiar in curtea fabricii unde isi desfasura orele de practica. Ce s-a intamplat e cutremurator:

O elevă în vârstă de 17 ani la o şcoală profesională din Sânnicolau Mare a murit chiar în curtea fabricii unde işi desfăşura orele de practică. Mihaela Augustinov şi-a găsit sfârşitul sub roţile autobuzului care transporta muncitori de la fabrica de piese Delphi din oraş.

Elevă a Liceului Tehnologic „Kristofor Naco” din Sânnicolau Mare, fata şi-a găsit sfărşitul joi, în jurul orei 14:00, când elevii aflaţi în practică se aflau în curtea fabricii pentru a se pregăteau să plece acasă. Autovehiculul efectua manevre şi a călcat-o pe Mihaela. Fata a fost strivită de una dintre roţile autobuzului şi a murit.

„Este un accident de muncă de traseu. Fata făcea practică la Delphi cu acte în regulă la Delphi. Era toată clasa acolo. Profesoara i-a grupat într-un loc, iar fata a ieşit din grup şi a fugit prin faţa autobuzului. A agăţat-o cu roata din dreapta şi a călcat-o. Suntem conectaţi cu Poliţia din Sânnicolau Mare pentru a prelua toate datele”, a declarat, pentru „Adevărul”, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Pavel Kassai. Şoferul autobuzului, un bărbat de 51 de ani, este cercetat pentru ucidere din culpă.

Be the first to comment on "Mihaela avea 17 ani, locuia in Sannicolau Mare si a murit ieri chiar in curtea fabricii unde isi desfasura orele de practica. Ce s-a intamplat e cutremurator:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*