Nu este o glumă! BMW, vândut cu 500 de lei! Super-mașini la prețuri incredibile scoase la licitație de ANAF! Vezi ce îți mai poți cumpăra ieftin luna aceasta:

ANAF are la vânzare în această lună mai multe mașini de lux la prețuri incredibile. Automobilele sunt preluate de la persoanele care au avut unele probleme cu legea, iar sumele de la care au pornit licitațiile au fost derizorii.

Un BMW 318i a fost cumpărat pentru incredibila sumă de 500 de lei, în vreme ce vedeta licitației, un Lamborghini Gallardo l-a costat pe noul proprietar 57.000 de euro.

Surse din ANAF susţin că alte 6 maşini, fabricate între 1997 şi 2005, care zăceau în aceasi parcare, au fost vândute la licitaţie. Preţul pentru toate: doar 3.000 de lei.

Ca în fiecare lună, ANAF-ul din Bucureşti scoate la licitaţie maşinile unor firme cu probleme financiare. Pentru aprilie 2018 ofertele pornesc de la 5700 de lei pentru un Hyundai Getz din 2003. Cei interesati de maşinile nemţeşti pot licita pentru două VOLKSWAGEN Passat, iar cei pasionaţi de pick-up-uri au de ales dintre două Nissan Navara.

Be the first to comment on "Nu este o glumă! BMW, vândut cu 500 de lei! Super-mașini la prețuri incredibile scoase la licitație de ANAF! Vezi ce îți mai poți cumpăra ieftin luna aceasta:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*