Oana Roman, atac la adresa lui Marcel Toader: „Gabriela Cristea a făcut jumătate de milion de euro. Marcel Toader i-a cheltuit…ea s-a trezit cu 50 de euro în cont! El nu munceşte, el…!” E înfiorător ce a zis:

Oana Roman a dezbătut subiecte mondene în emisiunea ei online. A vorbit şi despre Marcel Toader, căreia ei i se pare că apare din ce în ce mai des la televizor, mai ales că este în plin divorţ de Maria Constantin. Oana Roman a vorbit şi despre un episod pe care şi-l aduce foarte bine aminte, în care l-a sfătuit pe un prieten să nu facă afaceri cu Marcel Toader.

„Pentru că tot apare în continuu la televizor, în nişte emisiuni nesfârşite…parcă într-o epopee fără final, m-am hotărât să vă vorbesc de prietenul Marcel Toader, pe care eu îl cunosc de aproape 20 de ani. În ’99, el avea o piscină în Bucureşti, care acum nu mai există. El era căsătorit pe vremea aceea cu o cântăreaţă. Eu aveam o relaţie cu cineva care se învârtea în zona de spectacol. Atunci l-am cunoscut pe Marcel. Soţia lui de atunci, pe care eu o cunoşteam foarte bine, încerca să ne convingă să venim să facem nişte spectacole acolo, dar cunoscând-o pe ea….părea schimbată şi timorată.

Părea o femeie nesigură pe ea, mi s-a părut că ceva nu e în regulă. Nu reuşeam să îmi dau seama care este cauza şi problema. Era foarte schimbată. Când am ajuns acasă, am hotărât să nu facem asta. Nu peste mult timp, ea anunţă în presă că divorţează de Marcel Toader, ba chiar, îl acuză de rele tratamente şi aşa a început epopeea soţului Marcel Toader, care trecând din căsnicie în căsnicie, repetă cumva aceeaşi poveste. Eu nu l-am mai văzut mulţi ani şi l-am reîntâlnit când era cu Gabriela Cristea, pe care eu n-o cunoşteam şi pe care am cunoscut-o cumva prin intermediul lui. Ea era prezentatoarea unei emisiuni care nu se mai sfârşea, practic ea era în direct de dimineaţă până seara şi credeţi-mă…nu vă puteţi imagina munca absolut incomensurabilă pe care o depune un om să fie în direct, în fiecare zi, aşa cum făcea ea când prezenta emisiunea respectivă.

E o muncă titanică, în care n-ai voie să oboseşti şi să te îmbolnăveşti. E adevărat, Gabriela Cristea câştiga foarte mulţi bani, dar banii ăia, credeţi-mă, i-a meritat până la ultimul cent, pentru că muncea îngrozitor de mult, într-o presiune destul de mare. Când munceşti în televiziune, depinzi de audienţe, de cifrele alea nenorocite pe care le aştepţi în fiecare zi. Deci, Gabriela Cristea câştiga foarte mulţi bani şi Marcel Toader se ocupa de bunul mers al familiei şi….evident, al cheltuielilor.

Din discuţiile pe care le-am avut cu Gabi Cristea, am înţeles că ea în acei ani a reuşit să strângă undeva la jumătate de milion de euro, din contractele de televiziune pe care le-a avut. Sunt bani foarte mulţi. Sunt bani pe care o să spuneţi…bine, dar de ce n-a fost atentă? Păi, n-a fost atentă, pentru că ea muncea atât de mult, încât în momentul când ajungea acasă, tot ce voia era să se culce. Şi…într-o zi îl revăd pe Marcel Toader, stătea la masă cu un prieten la care ţin foarte mult. Nu înelegeam legătura şi l-am întrebat ce treabă are cu Marcel Toader.

Eu ştiam cum e Marcel, ştiam ce a făcut el….ştiam cum cheltuie banii, el nu face nimic practic. Mi-a spus că face un proiect cu el…eu i-am spus că am mari rezerve că va reuşi să facă vreo afacere cu Marcel Toader. L-am prevenit că vor exista probleme. Per total, nu au mai făcut acea afacere, dar Marcel a investit din banii Gabrielei şi s-a ajuns într-un punct în care Gabriela a realizat că nu mai are niciun ban. Într-o bună zi, a aflat că în bancă mai are 50 de euro, dintr-o jumătate de milion…E înfiorător.

Când a aflat, l-a confruntat. Pentru ea, a fost un şoc îngrozitor. A trebuit să înceapă de la zero. Ei nu mai aveau niciun fel de resurse. Pentru Gabriela a fost o traumă foarte mare. Acum, Marcel divorţează din nou şi se repetă acest scenariu şi sper că Marcel Toader îşi va da seama că nu va mai putea face aceşti bani din apariţii la tv şi că va trebui să se apuce şi de muncă”, a mărturisit Oana Roman.

Be the first to comment on "Oana Roman, atac la adresa lui Marcel Toader: „Gabriela Cristea a făcut jumătate de milion de euro. Marcel Toader i-a cheltuit…ea s-a trezit cu 50 de euro în cont! El nu munceşte, el…!” E înfiorător ce a zis:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*