Primele declaratii ale lui Nico dupa aparitia zvonurilor ca ar fi bolnava! „Multumesc pentru grija si pentru toate mesajele primite!” prin ce trece artista:

Ieri, o stire bomba a bulversat lumea artistica din Romania! La scurt timp de la aflarea vestii ca Stela Popescu a murit, au aparut informatii ca Nico este grav bolnava si s-ar confrunta cu probleme cardiace majore.

In urma informatiilor aparute, Nico a vrut, azi, sa vorbeasca pe marginea acestui subiect si sa isi informeze fanii cu privire la starea ei de sanatate din acest moment.

“Sunt dezamagita de stirea in care se spune ca sunt grav bolnava si de faptul ca publicul este indus in eroare. (…) De asemenea, as vrea ca cei ce ma iubesc, care au fost si sunt ingrijorati pentru mine sa stie ca sunt bine! Urmeaza o luna incarcata pentru noi artistii, o luna in care vrem sa bucuram sufletele oamenilor cu muzica noastra”

Multumesc pentru grija si pentru toate mesajele primite! In aceasta perioada am repetitii la Teatrul Toma Caragiu din Ploiesti unde sunt angajata, lucrez in studio alaturi de sotul meu la trei piese, tocmai am semnat un contract cu o casa de productie importanta, iar luna viitoare am deja programate cateva concerte: 6 decembrie – eveniment privat Bucuresti, 11 decembrie – concert Sibiu, 15-16 decembrie – concert Circul Globus, 25 decembrie – Piata Constitutiei, plus filmari de sarbatori”, a spus Nico.

Sursa: stirilekanald.ro

Be the first to comment on "Primele declaratii ale lui Nico dupa aparitia zvonurilor ca ar fi bolnava! „Multumesc pentru grija si pentru toate mesajele primite!” prin ce trece artista:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*