Sfâșietor! La 14 luni de la moartea lui Aurelian Preda, fiica lui face un anunț dureros! Cu greu îți pot stăpâni lacrimile

Fiica cântărețului de muzică populară Aurelian Preda a transmis un mesaj la 14 luni de la moartea tatălui ei.

Solistul de muzică populară Aurelian Preda a încetat din viață anul trecut.

În urma artistului a rămas o fiică, Anamaria Rosa, care îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera.

Anamaria Rosa Preda a transmis un mesaj luni, 27 noiembrie, când s-au împlinit 14 luni de la dispariția acestuia.

Vorbele tinerei nu te lasă indiferent. Ea mărturisește că îi simte enorm de mult lipsa celebrului ei tată.

„Astăzi, se împlinesc 14 luni de când scumpul meu tătic a plecat la Dumnezeul nostru! Deși știu că ne veghează de acolo de Sus și este mai liniștit printre îngeri îi simț foarte tare lipsa și pe zi ce trece mă topesc de dorul lui..

Nu îl voi uita niciodată pe tatăl meu cel bun… nu voi uita niciodată cât de mult m-a iubit și mă iubește.. .așa cum și eu l-am iubit mereu, l-am respectat și l-am prețuit și o voi face pentru totdeauna?

Dumnezeu să te odihnească în pace, scumpul meu îngeraș! ? Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru tot ce faci și vei face și așa cum ți-am promis mereu nu te voi dezamăgi niciodată indiferent de situație… Nu te vom uită niciodată”, a spus Anamaria Rosa, fiica interpretului de muzică populară Aurelian Preda.

Sursa: libertatea.ro 

 

CITEȘTE ȘI: S-a trezit că e bogată peste noapte! Tânăra a crezut că nu vede bine când şi-a verificat contul şi a descoperit 18 milioane de dolari. Ce s-a întâmplat cu banii

O tânără a avut surpriza vieţii ei, după ce a descoperit că datoria pe care o avea la bancă a fost achitată din senin, dar şi că avea în plus mai bine de 18 milioane de dolari.

Pe nume Clare Wainwright, femeia de meserie avocat a decis să îşi facă publică povestea absolut incredibilă. Ea a postat pe contul său de Facebook documentul oficial de la bancă în care toată lumea a putut vedea suma fabuloasă pe care o avea în cont.

Mai mult, Clare a glumit şi şi-a întrebat prietenii virtuali „voi ce credeţi că ar trebui să fac cu banii, să fug din ţară?”. Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar povestea ei a devenit virală instant. În plus, tânăra originară din Sydney, Australia, a mărturisit că tocmai meseria ei a împiedicat-o să se atingă în vreun fel de bani şi să îi cheltuie. Deşi a fost tentată să păstreze suma colosală, ea a sunat rapid la Poliţie.

Lucrurile s-au rezolvat rapid şi când au fost anunţaţi oficialii băncii din Australia, au recunoscut că totul fusese o eroare de sistem. Mai mult, unul dintre lucrătorii de la bancă a scris greşit suma care trebuia să îi fie restituită femeii şi ea s-a trezit cu 18 milioane de dolari în cont. În realitate trebuia să primească aproape două mii de dolari, notează thesun.co.uk.

Întrebată de autorităţi cum ar fi cheltuit banii dacă ar fi putut să îi păstreze, Clare a mărturisit că şi-ar fi cumpărat o altă casă sau chiar o insulă pe care să locuiască.

Be the first to comment on "Sfâșietor! La 14 luni de la moartea lui Aurelian Preda, fiica lui face un anunț dureros! Cu greu îți pot stăpâni lacrimile"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*