Și-a făcut un selfie nud și din greșeală a trimis tatălui ei poza! Cum a reacționat bărbatul! I-a dat un sms disperat după care… Doamne, ce a urmat:

O adolescentă din SUA a avut parte de un adevărat coşmar. Tânăra şi-a făcut un selfie nud cu telefonul, în care era complet dezbrăcată.

Utilizatoarea de Twitter, @dearfashionn, spune că după ce a făcut fotografia a vrut să i-o trimită iubitutului, trecut în agenda telefonului cu numele „Dacquan”. În grabă însă, tânăra a apăsat pe numărul următoarei persoane din agendă: „Daddy”.

Mesajul buclucaş a ajuns într-o fracţiune de secundă la tatăl ei, bărbatul fiind de-a dreptul şocat de gestul fetei lui. Imediat, el i-a trimis mai multe SMS-uri, în care îi cerea cu disperare explicaţii.

„Chiar ai vrut să-mi trimiţi asta? Răspunde la telefon ACUM! Vorbeşti serios? Asta faci tu când eşti la şcoală?!”, au fost mesajele tatălui furios.

Ruşinată, adolescenta a refuzat să-i răspundă. Le-a povestit însă întreaga tărăşenie tuturor prietenilor virtuali de pe Twitter şi le-a cerut ajutorul cum să iasă din această situaţie.

Mesajele fetei au fost redistribuite de peste 16.000 de ori.

Be the first to comment on "Și-a făcut un selfie nud și din greșeală a trimis tatălui ei poza! Cum a reacționat bărbatul! I-a dat un sms disperat după care… Doamne, ce a urmat:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*