Și-a presimțit moartea Stela Popescu? „Am puteri paranormale. Am avut trei vise…”- E șocant ce a prevestit marea actriță

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă, joi dupa-amiază, la ora 15.40, la casa sa din București.

Stela Popescu a declarat detalii incredibile, în urmă cu mai mult timp despre moartea mamei sale.

ALERTA MAXIMA. Cei care aveti telefoane mobile cititi asta este URGENT!

Un semn din naştere l-a dat de gol. Am aflat cine e, de fapt, Carla’s Dreams. FOTO

Primul semn al CANCERULUI. Nu ignora aceste simptome

Nu e de GLUMA. VEZI ce se întâmplă dacă faci amor prea rar pentru sănătatea femeii. Aţi putea  face cancer. Află de ce!

Veste soc de la Dedeman! Se retrage

„Înainte de a muri mama am avut trei vise care parcă m-au anunţat. Trei vise îngrozitoare. Mama avea cancer la sân şi o dată am visat-o goală… cădea într-un puţ. Am tras-o de mână şi, e adevărat, a mai trăit trei ani. Am visat-o într-o piaţă rece, unde vindea ficat şi, la scurt timp, a făcut metastaza la ficat”, a dezvăluit Stela Popescu într-un interviu pentru Jurnalul naţional.

Stela Popescu a murit. „Cu trei săptămâni înainte de a muri – eu trebuia să plec în Israel, la o nuntă, împreună cu Arşinel – sărăcuţa mi-a spus: „Nu pleca nicăieri în turneu, că-mi trebuie paşaportul, pentru că plec în Canada”. Iar eu i-am spus: „Păi ce, nu-ţi poţi scoate singură paşaport?”, a mai spus actriţa.

„După două săptămâni s-a dus. Foarte interesant… dar eu cred că asta m-a obsedat pe mine. Era bolnavă de trei ani, trăgeam de ea tot timpul şi ea-mi spunea: „Fata asta nu mă lasă să mor. Nu mă lasă să mor!”. Ar fi trebuit să cred după aceea în toate astea, dar nu vreau. Nu vreau!”, a mai povestit Stela Popescu.

CITEȘTE și: Ultima apariție a Stelei Popescu în public. Actrița a stârnit îngrijorarea celor din jur

Ultima apariție a Stelei Popescu în public înainte să moară a avut loc în cadrul unui eveniment organizat zilele trecute în Capitală, Gala Femeilor de Succes.

Actrița Stela Popescu a murit la vârsta de 81 de ani. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru cei care au iubit-o și au apreciat-o, mai ales că nimeni nu știa să fi suferit de vreo boală gravă.

La ultima apariție în public, starea de sănătate a Stelei Popescu nu era deloc bună. La un moment dat, când a urcat pe scenă pentru a-și primi premiul, la Gala Femeilor de Succes, actrița era incoerentă și a scăpat trofeul din mână. Atunci, organizatorii au decis să cheme un șofer pentru a o conduce acasă.

În urmă cu mai bine de o săptămână, actrița Stela Popescu a acordat un interviu pentru Libertatea. Doamna Teatrului și Filmului românesc, Stela Popescu era o prezență rară la evenimentele mondene. A făcut excepție, zilele trecute, la prezentarea de modă semnată de Liza Panait, un designer pe care l-a apreciat și ale cărui creații le-a purtat.

“Nu am pus pantaloni până pe la 30 de ani, nu îmi plăceau pantalonii, nu voiam pantaloni, acum numai pantaloni pun, deși am avut norocul să nu se deterioreze picioarele mele, arată bine, dar pantalonul este extrem de practic. Și atunci, îmi împart preferințele pe ce joc, unde joc, dar dacă plec la drum și eu plec foarte des, port mult pantaloni”, a declarat, pentru Libertatea, Stela Popescu.

Marea actriță Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost găsită moartă în holul casei în care locuia în Capitală.

„În jurul orei 15:32 s-a făcut un apel la SMURD. un echipaj s-a deplasat acasă la Stela Popescu. Aceasta a fost găsită decedată în curtea casei. decesul survenise de mai multe ore”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al SMURD București.

surse: antena3.ro, libertatea.ro

Be the first to comment on "Și-a presimțit moartea Stela Popescu? „Am puteri paranormale. Am avut trei vise…”- E șocant ce a prevestit marea actriță"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*