Tatăl Denisei Manelista a decis. Unde îşi va duce fiica pentru tratament

Denisa Manelista se confruntă cu grave probleme de sănătate, iar familia artistei este distrusă. În special tatăl cântăreţei, care nu-şi poate reveni din şoc. Acesta a decis să o ducă pe Denisa la Ştefăneşti, imediat cum va ea va putea călători cu maşina.
Emilian Răducu este convins că aerul curat îi va face foarte mult bine fetei sale. De asemenea, este decis să-i asigure Denisei o masă formată doar din produse naturale.
“Emilian, tatăl Denisei, este terminat de durere de când a aflat că fiica lui este bolnavă! Din omul fericit din trecut, acum, el pare o umbră! Însă, de câteva zile, s-a mai liniştit, după ce starea de sănătate a cântăreţei pare a fi mai bună. Mai mult, împreună cu mama fetei, a ajuns şi la concluzia că ar fi ideal ca ea să fie adusă o perioada acasă, la Ştefăneşti! Acolo s-ar odihni mai bine, ar respira aer curat şi ar consuma produse naturale, ceea ce ar ajuta-o enorm să îşi revină şi să învingă boala asta păcătoasă de ficat. Deocamdata însă, tânăra nu este tranportabilă, dar când va putea face un drum cu maşina de trei ore, atunci, ea va veni la Ştefăneşti”, au dezvaluit persoane de tatăl Denisei, relateaza cancan.ro

Be the first to comment on "Tatăl Denisei Manelista a decis. Unde îşi va duce fiica pentru tratament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*