Testamentul Ionelei Prodan! Cine îi moşteneşte întreaga avere cântăreţei de muzică populară: Câți se așteptau la asta?

Ionela Prodan a murit, dar înainte de trecerea în nefiinţă, îndrăgita artsită de muzică populară şi-a făcut testament şi şi-a împărţit averea.

Ionela Prodan a murit, iar vestea tristă a fost făcută publică de fiica sa, Anamaria Prodan. Vedeta i-a fost aproape mamei sale până în ultima clipă, dar în aceste momente Anamaria Prodan este îngenuncheata de durere, fiind singură şi disperată. Sora ei a plecat din România, în SUA, crezând că mama sa se va face bine, iar soţul vedetei, Laurențiu Reghecampf are meci de Campions League în Quatar şi nu îi este aproape în cea mai grea zi din viaţa sa.

Ionela Prodan a murit. Cu puţin timp înainte de a muri, Ionela Prodan s-a gândit cum să împartă întreaga sa avere, astfel încât fetele ei să nu se certe la un moment dat. Ionela Prodan a decis să împartă totul pe jumătate, iar regretata artista de muzică populară nu şi-a uitat nici nepoţii, trei din partea Anei şi unul din partea Ancăi.

Ionela Prodan le-a pus în conturi celor patru nepoţi suma de 30.000 de euro la fiecare.Când va împlini vârsta de 18 ani, fiecare nepot al Ionelei Prodan va avea acces la banii de la bunica lor.

Be the first to comment on "Testamentul Ionelei Prodan! Cine îi moşteneşte întreaga avere cântăreţei de muzică populară: Câți se așteptau la asta?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*