Toti invitatii s-au intrebat unde este bunicul fetiței Gabrielei! Ce s-a intamplat cu socrul Gabrielei Cristea in timpul botezului? Din pacate, problemele de sanatate si-au spus cuvantul: Săracul…Uite ce a pățit:

La evenimentul din weekend, tatal lui Tavi Clonda a absentat, insa motivat!

Sambata, a fost mare sarbatoare in familia Gabrielei Cristea! Prezentatoarea TV si-a crestinat, cu mare fast, fetita, pe micuta Victoria Margot, in varsta de sase luni!

Gabriela Cristea si-a botezat fetita in lipsa bunicului! Tatal lui Tavi are probleme de sanatate
La petrecere au venit peste 150 de prieteni de-ai cuplului Clonda, in timp ce nasi au fost nimeni altii decat Cristina Siscanu si Madalin Ionescu! “A fost un moment superb acest botez! Toata lumea a fost fericita, locatia s-a dovedit a fi una de vis, iar muzica buna a tinut invitatii numai pe ringul de dans”, au dezvaluit persoane de la fata locului!

Totusi, desi lucrurile au mers asa cum si-au dorit gazdele, a existat si ceva care a umbrit un pic evenimentul. Gabriela Cristea si-a botezat fetita in lipsa bunicului! Surse din familie sustin ca, sambata, la Bucuresti, nu a putut fi prezent si tatal lui Tavi Clonda, din motive medicale. “El si-ar fi dorit foarte mult sa participe la crestinarea Victoriei, dar, din cauza unor probleme de sanatate care il macina de mai bine de un an si il impiedica sa se deplaseze pe distante mai mari, barbatul a ramas la Brasov! Doar mama cantaretului a fost la fata locului si s-a bucurat de nepoata sa toata ziua”, au povestit apropiati de-ai familiei!

Be the first to comment on "Toti invitatii s-au intrebat unde este bunicul fetiței Gabrielei! Ce s-a intamplat cu socrul Gabrielei Cristea in timpul botezului? Din pacate, problemele de sanatate si-au spus cuvantul: Săracul…Uite ce a pățit:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*