Vești groaznice în această dimineață! Anamaria Prodan isi hranea mama cu lingurita! De cateva zile, insa, Ionela Prodan NU mai poate manca! „Medicii au decis sa…” Doamne, ce se întâmplă cu ea…:

Boala Ionelei Prodan s-a agravat, iar artista este tinuta numai la aparatele atat pentru medicatie, cat si pentru a putea fi alimentata corespunzator.

Ionela Prodan este hranita doar prin perfuzii! Cantareata nu mai poate manca pe cale naturala!

Aflata in spital de mai bine de o luna, Ionela Prodan trece prin momente extrem de delicate! Daca, in urma cu doua saptamani, surse din spital au dezvaluit in presa ca artista ar fi fost in coma si nu isi mai revenea, ei bine, si acum, situatia ei este iarasi critica!

“Din pacate corpul doamnei Ionela Prodan nu mai este capabil sa lupte cu multitudinele de afectiuni si nu reactioneaza la tratament. In acest moment, traieste datorita aparatelor. Asteptam decizia familiei, mai precis a fiicei sale, Anamaria Prodan, care este cea care trebuie sa hotarasca ce se intampla cu mama sa in viitor”, a spus asistenta de la Elias pentru reporterul Huff.ro., acum zece zile!

Ionela Prodan este hranita doar prin perfuzii! De ce s-a luat aceasta masura?!
Dupa declaratiile facute de cadrul medical, din fericire, starea Ionelei Prodan s-a ameliorat o perioada.

“Artista se afla in continuare sub tratament medicamentos, sub atenta supraveghere a doctorilor. Uneori se simte bine, alteori simte rau! Este greu de spus ceva concret! Nimic nu este sigur! Nici noi nu stim daca situatia se va imbunatati sau de la o ora la asta se va schimba”, au spus apropiatii la vremea respectiva!

Totusi, daca se spera intr-o minune, ei bine, situatia iar s-a inrautatit de cateva zile. Surse apropiate sustin ca Ionela Prodan este hranita doar prin perfuzii! “Cantareata se simte rau si nu mai poate manca. Anamaria, fata ei, ii dadea cu lingurita supele pana acum, dar, de o zi, femeii ii este foarte dificil si sa mestece. De aceea, pentru a o stabiliza, medicii au preferat sa apeleze la calea artificiala pentru tratament si alimentare”, au dezvaluit persoane de la fata locului!

Be the first to comment on "Vești groaznice în această dimineață! Anamaria Prodan isi hranea mama cu lingurita! De cateva zile, insa, Ionela Prodan NU mai poate manca! „Medicii au decis sa…” Doamne, ce se întâmplă cu ea…:"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*